Naše usluge

HomeUsluge

USLUGE

Dobijte odličan kredit

Privatni zajam

Online osobni zajam je potrošački zajam bez dokaza o korištenju posuđenog novca. Možete koristiti svoj novac kako god želite, a da ne morate zaroniti u svoju ušteđevinu.

Kredit za nekretnine

Kredit za nekretnine je bankovni kredit za financiranje. Glavni cilj otkupa zajma je smanjiti vaše mjesečne otplate ako već imate više zajmova u tijeku.

Revolving kredit

Mrežni obnovljivi kredit je potrošački kredit koji financira vaše kupnje prema vašim potrebama. Ovo je vrlo fleksibilan zajam bez dokaza za koji se možete prijaviti online.

Tincoop Kredit

Das Hauptziel eines Darlehensrückkaufs ist es, Ihre monatlichen Raten zu reduzieren, wenn Sie bereits mehrere laufende Darlehen haben. .

Brzi kredit

Brzi online zajam najbolji je način da brzo dođete do novca. To će vam pomoći da se nosite s neočekivanim troškovima ili teškim zatvaranjima na kraju mjeseca.

Potrošački kredit

Potrošačkim kreditom možete pokriti veće svakodnevne troškove, poput kupnje automobila, opremanja doma ili renoviranja doma.

O nama

Od svog osnutka prije više od 25 godina, GlobalFinanzierung se etablirao kao značajan i cijenjen igrač u sektoru financijskih usluga, specijaliziran prvenstveno za davanje zajmova. Na temelju načela transparentnosti, integriteta i predanosti svojim kupcima, tvrtka se razvijala i prilagođavala promjenjivim potrebama svojih kupaca, stekavši reputaciju izvrsnosti tijekom desetljeća.

man standing in front of people sitting beside table with laptop computers
person using macbook pro on white table
zurcher-kantonalbank-vector-logo-2021-small-removebg-preview
26793e21-d51b-47f8-a2b7-dfaec2322448

Kontaktirajte nas